سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد سخنران رویداد بین المللی نوآوری هوش مصنوعی در سلامت از راه دور

انتشار محتوا: ۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۳:۱۴ بعد از ظهر
رویداد نوآوری هوش مصنوعی در سلامت از راه دور، به عنوان یکی از پیش‌رویدادهای دومین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی در علوم پزشکی، در دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برگزار شد که دکتر سید فرزین میرچراغی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه یکی از سخنرانان این رویداد بود.
01

به گزارش وبدا، این رویداد با هدف بررسی جدیدترین فناوری‌ها و کاربردهای هوش مصنوعی در حوزه پزشکی و سلامت برگزار شد و شرکت‌کنندگان فرصتی داشتند تا با آخرین دستاوردها و روندهای نوآورانه در این حوزه آشنا شوند.

اساتید حاضر در این رویداد شامل دکتر مانوئل سی‌گنزالز گارسیا از مرکز تحقیقات سلامت الکترونیک استرالیا، دکتر فرهاد فاتحی از مرکز تحقیقات خدمات سلامت دانشگاه کوییزلند استرالیا، دکتر اصغر احتشامی عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات فناوری اطلاعات در امور سلامت، و دکتر سید فرزین میرچراغی سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد بودند.

 در این جلسه، اساتید به بیان تجارب موفق استفاده از دوراپزشکی (تله مدیسین) و استفاده از هوش مصنوعی در این تجارب پرداخته و زمینه های احتمالی حضور هوش مصنوعی در آینده دوراپزشکی را مورد بررسی قرار دادند.
دکتر سید فرزین میرچراغی، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز به بیان تجارب مربوط به راه اندازی تله مدیسین در دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال های ۹۴ الی ۹۶، تله مدیسین دهه کرامت آستان قدس رضوی در سال های ۹۶ و ۹۷، و نیز تله مدیسین بسیج جامعه پزشکی خراسان در ابتدای شیوع اپیدمی کووید۱۹ در طی سال های ۹۸ و ۹۹ پرداختند و موفق ترین تجربه از بین تجارب فوق را، تجربه تله مدیسین دانشگاه علوم پزشکی گناباد دانستند. ایشان همچنین از مطالعات اولیه، تهیه لیست خرید تجهیزات و برنامه ریزی برای آغاز فاز ۲ تله مدیسین در دانشگاه علوم پزشکی گناباد خبر دادند که قرار است با محوریت خدمت رسانی در حوزه فوق تخصصی نفرولوژی به بیماران دیالیزی شهر بجستان از سوی فوق تخصص نفرولوژی مستقر در گناباد صورت گیرد. بیان این تجارب، با استقبال و ارجاع مکرر اساتید و شرکت کنندگان حاضر در جلسه همراه بود و برخی از شرکت کنندگان، خواستار مشاوره و انتقال تجارب گناباد به سایر دانشگاه های علوم‌پزشکی جهت گسترش این خدمات شدند.
گفتنی است، شرکت در این رویداد برای اعضای هیئت علمی دارای امتیاز توانمندسازی بود.
محورهای اصلی این رویداد شامل، معرفی آخرین ابزارهای هوش مصنوعی در دوراپزشکی، به‌کارگیری هوش مصنوعی در پلتفرم‌های پزشکی از راه دور، استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود تجربه بیماران از خدمات دوراپزشکی، بررسی آینده دوراپزشکی در سایه هوش مصنوعی، تقویت همکاری میان متخصصین حوزه سلامت بود.
یادآور می شود این رویداد با استقبال گسترده متخصصان، پژوهشگران، و علاقه‌مندان به حوزه هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال همراه گردید و زمینه‌ساز تعاملات علمی و فناوری بیشتری در این حوزه شد.

03