وبینار آموزشی با موضوع آشنایی با انواع روغن های خوراکی و تقلب های مرسوم آن برگزار شد.

انتشار محتوا: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۸:۰۹ قبل از ظهر
 
پنجمین وبینار آموزشی با موضوع آشنایی با انواع روغن های خوراکی و تقلب های مرسوم آن در تاریخ 1400/05/19 ساعت 10 الی 11 با حضور استادیار محترم گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد( سرکار خانم دکترمیترا رضایی ) به همت کارگروه امنیت و سلامت مواد غذایی مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت برگزار  شد.
 
 
لینک شرکت در جلسه:http://webmeet.gmu.ac.ir/gmu/sdh