همزمان با روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی؛

حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ستاد اورژانس 115 دانشگاه

انتشار محتوا: ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۰۲:۵۶:۱۱ بعد از ظهر
همزمان با روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی، دکتر احمدی با حضور در محل ستاد مرکزی اورژانس 115 دانشگاه از زحمات و تلاش‌های آنها قدردانی کرد.
02

به گزارش وبدا، دکتر رضا احمدی صبح امروز 26 شهریورماه همزمان با روز ملی اورژانس پیش بیمارستانی در مرکز اورژانس 115 دانشگاه حضور یافت و ضمن عرض خداقوت با اهدا شاخه‌های گل، این روز را به رئیس و جمعی از پرسنل اورژانس 115 دانشگاه تبریک گفت.

همچنین در ادامه دکتر احمدی از طریق ارتباط بی سیم در پیامی با تبریک روز ملی اورژانس، از تلاش‌های کارشناسان و تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی پایگاه‌های اورژانس شهرستان‌های گناباد و بجستان قدردانی کرد.

وی با اشاره به جایگاه و نقش ارزشمند سپیدپوشان اورژانس 115 در حوزه درمان، از ارائه خدمات اورژانس 115 دانشگاه در برنامه‌ها و مراسم مختلف از جمله حضور در مرز شلمچه در ایام پیاده‌روی اربعین و حضور در مشهد مقدس در ایام عزاداری دهه آخر صفر تجلیل کرد.