به گزارش وبدا، رئیس دانشگاه در این جلسه با اشاره به اهمیت نقش و جایگاه پدافند غیرعامل در مقابله با بحرانها و خدمترسانی مناسب در زمان وقوع بحران گفت: باید ضمن شناسایی تهدیدات و آسیبپذیریها برای کاهش اثرات و خسارات آنها برنامهریزی و اقدام کرد.
دکتر رضا احمدی با اشاره به نقش پیشگیرانه وزارت بهداشت در حوزه پدافند غیرعامل اظهار کرد: استمرار خدمات بهداشتی و درمانی در مواقع بحرانها یکی از مهمترین اهداف و اولویتهای پدافند غیرعامل در حوزه سلامت است.
در این جلسه ضمن ارائه عملکرد سه ماهه اول سال 1402، گزارشی از فعالیتها و برنامههای معاونت بهداشت در راستای مراقبت بیماریهای واگیردار از جمله التور با توجه به فرارسیدن ماههای محرم و صفر و برگزاری تجمعاتی همچون مراسم عزاداری و پیاده روی اربعین ارائه شد.
نظارت بر موکبها و ایستگاههای صلواتی، برگزاری مانورهای پدافند شیمیایی و زلزله در ساختمان سازمان مرکزی و معاونتهای دانشگاه و برگزاری کارگاه پدافند سایبری با حضور اساتید مورد تایید سازمان پدافند غیرعامل از دیگر موضاعاتی بود که در این جلسه مطرح و در خصوص آنها بحث و تبادل نظر شد.
یادآور میشود، کمیته پدافند غیرعامل با توجه به ضرورت برقراری ارتباط منسجم و فعال بین ستاد پدافند غیرعامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با دانشگاههای علوم پزشکی و با هدف ایجاد ساز و کار برای حفظ سلامتی مردم، کاهش آسیبپذیری، افزایش امنیت زیرساختهای حوزه سلامت، تسهیل مدیریت بحران و ... در دانشگاههای علوم پزشکی تشکیل شده است.