طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه برگزار شد

30489629 1468217طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید محترم دانشگاه در مشهد مقدس برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه: ششمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید با موضوع معرفت شناسی اسلامی و با حضور دکتر حمید رضا شاکرین استاد حوزه و دانشگاه  به مدت چهار روز در مشهد مقدس برگزار شد.
ziafat02حجت الاسلام و المسلمین صادقی نسب، مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه : در افتتاحیه این مراسم با اشاره به ضرورت برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی استادان گفت: برگزاری این دوره‌ها موجب می‌شود که ارزش‌های دینی همراه با علم به دانشجویان منتقل شود که این امر در اسلامی شدن دانشگاه‌ها تأثیر بسزایی دارد.
در ادامه جلسه دکتر رضا احمدی ریاست محترم دانشگاه: با اشاره به اینکه دوره های ضیافت اندیشه یکی از تحولات مهم در آموزش عالی است افزود:یکی از مولفه های اصلی در توسعه هر کشور و بویژه توسعه پایدار مسئله علم است، علمی که بروز و در خدمت مردم و کارگشا باشد.ziafat03
ایشان تاکید کردند: باید کاری بکنیم که علم در مسیر درست هدایت شود و در خدمت جامعه باشد، و علمای آگاه دین با تعامل بیش تر با محیط های دانشگاهی این نقش را ایفا کنند.
لازم به ذکر است: ششمین دوره ضیافت اندیشه اساتید به مدت 16 ساعت برگزار و در پایان برای شرکت کنندگان گواهی  صادر گردید.