صفحه اصلی فروشگاه دانشگاه

ساعت کاری فروشگاه: صبح: 8-13 و عصر 16-20:30

===================================================================================================

شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه

شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه (فروشگاه سلامت) که از مورخ 3/5/94 و پس از انبارگردانی آماده ارائه خدمت شده است، جهت استفاده همکاران و همشهریان محترم موارد زیر را به استحضار می رساند:
1- بنا به پیشنهاد همکاران و اعضای محترم ساعات کاری فروشگاه تغییر کرده و بدین شرح اعلام می گردد:
صبح ها از ساعت 13-8 و عصرها از ساعت  20:30-16
2- تنوع اجناس شامل خوراکی ها، کنسروجات، مواد لبنی، شوینده ها و لوازم بهداشتی به حد مطلوب رسیده و در صورت استقبال شما عزیزان کامل تر نیز خواهد شد (از حدود 500 قلم به بیش از 1200 قلم افزایش یافته است).
3- پیشنهاد دیگر همکاران و اعضا محترم مبنی بر ارائه خدمات با کیفیت مطلوب و قیمت مناسب نیز پی گیری و علیرغم محدودیت های یک شرکت تعاونی در آغاز کار تلاش نموده ایم ارائه خدمات (قیمت، کیفیت و تنوع) در حد مطلوب باشد لیکن ادامه این مسیر در گرو استقبال شما عزیزان می باشد. هیات مدیره خود را ملزم می داند در صورت استقبال شما عزیزان تنوع محصولات را بیشتر و قیمت اجناس را کاهش دهد.
(پتانسیل 498 سهامدار، بیش از هزار نفر همکار و همچنین خرید همکاران محترم کارپردازی از فروشگاه تحقق این مهم را مقدور خواهد ساخت.)
4- با توجه به اینکه شرکت های تعاونی ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده می باشند که در سال جاری 9% است، امکان رقابت در خصوص لوازم خانگی، صوتی و تصویری، فرش و قالی و ... با بازار مقدور نیست، لذا جهت رفع این مشکل با چندین فروشگاه معتبر شهر رایزنی و قراردادهایی منعقد شده است که همکاران و اعضای محترم با هماهنگی شرکت تعاونی و اخذ معرفینامه به فروشگاه های مذکور می توانند از خدمات موضوع  قرارداد استفاده نمایند.
 همکاران می توانند جهت اطلاع از میزان تخفیف ها، تنوع خریدهای اقساطی و آدرس فروشگاه های طرف قرارداد به فروشگاه مراجعه یا با شماره تلفن  57222720 تماس حاصل نمایند. ضمناً در اطلاعیه های بعدی توضیحات مکفی به استحضار همکاران محترم خواهد رسید.
در پایان ضمن تشکر مجدد از حسن اعتماد اعضای محترم شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه و همکاران محترم یادآوری می گردد همانطور که همکارانتان در هیات مدیره مصمم هستند فروشگاهی در شان کارکنان دانشگاه ایجاد نمایند شما نیز با انتخاب فروشگاه خود به عنوان محل خرید و ارایه پیشنهادهای سازنده ما را در بهبود شرایط یاری نمایید.
منتظر حضور شما عزیزان در فروشگاه حتی برای بازدید و ارائه نظرات هستیم.

با تشکر
هیات مدیره شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه

*تزئینات ساختمانی صبوری

*قابل توجه همکاران محترم:
قرارد فرش با بازرگانی فرش مهدی زاده بصورت اقساط با هماهنگی شرکت تعاونی دانشگاه
image10000001A

جهت ورود به سایت فروشگاه سلامت اینجا کلیک کنید.

شماره تلفن: 05157222720