معرفی واحد

  

pasting

خوردن، یکی از لذت های زندگی انسان است و اگر روی اصول و برنامه ریزی باشد ، باعث حفظ سلامت بدن می شود، ولی در صورتی که بیش از اندازه مصرف شود و حاوی مواد مطلوب نباشد، نه تنها لذت بخش نخواهد بود، بلکه موجب بروز بسیاری از بیماری ها می شود. لذا به اهمیت تعیین نوع غذا و میزان مصرف آن می توان پی برد.هرم غذایی یکی از وسایل مورد استفاده برای معرفی انواع گروه های غذایی و میزان مصرف هر یک از آنهاست.

این واحد با فعالیتهای زیر موجب ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه و پیشگیری از سوء تغذیه در گروههای آسیب پذیر می گردد :

1. بهبود وضعیت تغذیه کودکان زیر 6 سال

· اجرای برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان

· ارائه خدمات مشاوره تغذیه به کودکان زیر 6 سال دچار مشکلات تغذیه ای

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف

· برگزاری کلاسهای آموزش عملی تهیه غذای کمکی کودکان جهت گروه هدف

·

· مکمل یاری کودکان زیر دو سال

2. ارتقا سطح سلامت دانش آموزان

· اجرای برنامه آهنیاری جهت کلیه دختران مقاطع راهنمایی و دبیرستان در سطح استان

· مشارکت در اجرای برنامه شیر مدارس و فرهنگ سازی مصرف شیر در جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف

3. بهبود وضعیت تغذیه ای خانمهای (باردار و شیرده)

· ارائه خدمات مشاوره تغذیه به خانمهای باردار و شیرده

· مکمل یاری خانمهای باردار و شیرده

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف

· توزیع سبد تغذیه ای طرح بنیاد علوی جهت گروه هدف

· 4. بهبود وضعیت تغذیه ای میانسالان

· · اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف و مکمل یاری

5. بهبود وضعیت تغذیه ای سالمندان

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف و مکمل یاری

6. بهبود وضعیت تغذیه ای دانش آموزان

.اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف و مکمل یاری

7. پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ریز مغذیها (ید- آهن و... )

· پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید

. اجرای برنامه پایش ادواری ید ادرار دانش آموزان ویژه سنین 8 تا 10 ساله

· پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن

. مکمل یاری

. آموزش تغذیه و اصلاح عادات و رفتارهای غذایی

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف

8. اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی (روغن، نوشیدنی ها)

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف

9. پیشگیری و کنترل چاقی در کودکان

· اجرای برنامه های آموزشی و تهیه بسته های آموزشی جهت گروه هدف

 
تاریخ به روز رسانی:
1398/07/24
تعداد بازدید:
85
Powered by DorsaPortal