بازدید وزیر بهداشت و استاندار خراسان رضوی از بیمارستان آیت الله مدنی بجستان

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی و استاندار خراسان رضوی بعد از ظهر روز شنبه مورخه ۱۹/01/ ۱3۹۶ با حضور در شهرستان بجستان از بیمارستان آیت‌الله مدنی این شهرستان بازدید نمودند. دکتر قاضی زاده هاشمی و مهندس رشیدیان در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان آیت الله مدنی بجستان از روند خدمات رسانی به بیماران شهرستان بجستان و کمبودها و نیازهای این بیمارستان مطلع شدند. در این بازدید که با حضور مهندس بنایی نماینده محترم مردم بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر احمدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی گناباد، امام جمعه معزز و فرماندار محترم شهرستان بجستان و جمعی از مسئولین و روسای ادارات شهرستان بجستان برگزار گردید وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بخش‌های مختلفICU ، دیالیز، داخلی، جراحی، سونوگرافی و رادیولوژی بیمارستان آیت الله مدنی بجستان بازدید و ضمن ابراز خرسندی از نصب و راه اندازی تجهیزات فرستاده شده برای این بیمارستان از قبیل دستگاه رادیولوژی دیجیتال، دستگاه سونوگرافی پیشرفته و تجهیزات بخش ICU از افزایش ضریب اشغال تخت این بیمارستان نسبت به بازدید گذشته ابراز رضایت نمودند. در حاشیه بازدید لیستی از تجهیزات پزشکی و فعالیت های عمرانی مورد نیاز در حوزه بهداشت و درمان شهرستان توسط ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان جناب آقای دکتر مرادی تهیه و از طریق نماینده محترم در اختیار وزیر بهداشت و درمان قرار گرفت که ایشان قول مساعد دادند پس از بررسی این درخواست‌ها نیازهای به جا و به حق شهرستان برآورده خواهد شد. با توجه به اینکه در سفر قبلی وزیر محترم به شهرستان بجستان سوءتفاهم هايي مبني بر عدم نياز اين شهرستان به بيمارستان مستقل به وجود آمده بود، مهمترین دستاورد این سفر را میتوان تغییر نگرش وزیر محترم در خصوص نیاز شهرستان بجستان به یک بیمارستان مجهز و کامل با توجه به تعداد بالای بیماران بستری و در صف انتظار بیمارستان دانست که خود می‌تواند نویدبخش افزایش توجهات و اعتبارات برای این بیمارستان در سال‌های آتی باشد. از دیگر دستاوردهای سفر وزیر محترم بهداشت و درمان به شهرستان بجستان می توان به قول مساعد رئيس محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر احمدي مبني بر خريد و تأمين تجهيزات پزشكي اتاق عمل و كمك مالي جهت جبران هزینه‌های جاری بیمارستان اشاره نمود.

IMG 8165 IMG 8161 IMG 8159

razi22 bn2

nobatdehiest

اطلاعات تماس