انجام بيش از 500 مورد بازرسي و کشف و معدوم سازي حدود 400 کيلوگرم مواد غذايي فاسد در ايام تعطيلات نوروز

آقای دکتر ایرج مرادی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان گزارش عملکرد این شبکه در ایام تعطیلات نوروز ۹۶ را به شرح ذیل ارائه نمود.

دکتر مرادی گفت : با توجه به اینکه در ایام نوروز مسافران و گردشگران زیادی به این شهرستان مراجعه می نمایند و نظارت های بهداشتی و خدمات رسانی به مردم و مسافران نوروزی بیش از پیش حائز اهمیت است، شبکه بهداشت و درمان شهرستان بجستان از اوایل اسفندماه با برنامه‌ریزی منظم و کشیک بندی نیروهای بهداشتی و درمانی آمادگی کامل خود را در جهت ارائه خدمت در ایام تعطیلات نوروز اعلام و خدمات قابل توجهی در این مدت ارائه شده است. دکتر مرادی انجام بیش از 524 مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی، کشف و معدوم سازی حدود 400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته، صدور بیش از ۱۲۰ مورد کارت تندرستی، انجام ۹۲ مورد نمونه برداری مواد غذایی و میکروبی آب، انجام بیش از 287 مورد کلرسنجی و ۱۳۴ مورد ید سنجی، پيگيري و انجام کامل برنامه واکسيناسيون کودکان ، انجام پيگيري ها و مراقبت هاي مادران و نوزادان به صورت فعال ، پيگيري و درمان موارد بيماري هاي گزارش شده از جمله درمان موارد حيوان گزيدگي در اسرع وقت و... را از جمله مهمترین اقدامات ستاد خدمات نوروزی این شبکه اعلام و از خدمات و تلاش‌های شبانه روزی همکاران خود در این ستاد تقدیر و تشکر نمود.

baner bazdid expire

razi22 bn2

nobatdehiesteddnews research

main titletelegramd237cc0c 052f 45d3 9a9a d4cffba8075e