اطلاعیه ثبت نام و مدارک مورد نیاز دانشجویان کارشناسی ارشد 1396

با سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن تبریک به داوطلبانی که در آزمون کارشناسی ارشد سال 1396 این دانشگاه پذیرفته شده اند به اطلاع می رساند، ثبت نام بصورت حضوری از ساعت 8 الی 14 روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ 11 و 12 مهر ماه 1396 در محل معاونت آموزشی این دانشگاه به آدرس ذیل انجام می گیرد: خراسان رضوی – گناباد- حاشیه جاده آسیایی - معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:
مدارکی که باید توسط پذیرفته شدگان سهمیه آزاد ارائه شود:
1- 14 قطعه عکس 4*3
2-    اصل و کپی از کارت ملی و شناسنامه ( تمام صفحات ) 4 سری
3-   اصل و کپی دانشنامه کارشناسی و ریزنمرات و یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل می باشد. لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر بایستی تا تاریخ 31/06/1396 فارغ التحصیل شوند. بدیهی است در صورت عدم فراغت از تحصیل مسئولیت عواقب بعدی بعهده دانشجو خواهد بود. در صورت وجود این موارد، از ثبت نام فرد جلوگیری بعمل خواهد آمد.
4-    اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان باشد.
5- اصل و کپی گواهی پایان یا معافیت از طرح برای فارغ التحصیلان رشته های پزشکی، دندانپزشکی، دارو سازی.
6- اصل و کپی گواهی پایان یا معافیت از طرح برای فارغ التحصیلان رشته های پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی، فوریتهای پزشکی، پرستاری دندانپزشکی و بهداشت دهان، که جزء یکی از سه گروه زیر باشند:
الف- افرادی که قبل از تاریخ 01/11/ 1394 فارغ التحصیل شده اند.
ب- افرادی که بعد از تاریخ 01/11/1394 فارغ التحصیل شده اند و در آزمون سال 1395 شرکت نموده اند.
ج- اتباع خارجی دارای شناسنامه ایرانی در زمان فارغ التحصیلی

7-    وضعیت بدهی صندوق رفاه دانشجویان
8-    برای چهار رشته پرستاری مراقبتهای ویژه و رشته پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان، پرستاری اورژانس و تکنولوژی گردش خون مدارک و مستندات 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی (سابقه کار قبل از اتمام دوره کارشناسی قابل قبول نمی باشد).

9- تکمیل فرم تعهد نامه محضری بازپرداخت شهریه تحصیلات مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه مازاد
ب: مدارک مورد نیاز برای سهمیه رزمندگان
1- کلیه مدارک مورد نیاز در بند الف
2- اصل و کپی مدارک نشان دهنده استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران
ج: مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان با آزمون ورودی
1- کلیه مدارک مورد نیاز در بند الف ( این پذیرفته شدگان نیاز به ارائه طرح نیروی انسانی ندارند)
2- نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل مبنی بر کسب رتبه برتر براساس آئین نامه "تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 21/10/89"
نظر به اینکه کلیه مدارک ثبت نام در آزمون به صورت اینترنتی دریافت گردیده لذا داوطلبان ملزم به ارائه اصل و کپی مدارک مورد نیاز به دانشگاه پذیرنده می باشند. بدیهی است در صورت محرز شدن مغایرت یا عدم صحت مدارک مربوطه ، طبق مصوبات هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها با داوطلب برخورد خواهد شد.

razi22 bn2

nobatdehiesteddnews research

اطلاعات تماس

ستاد مركزي دانشگاه: خراسان رضوی - گناباد - خیابان امام خمینی - دانشگاه علوم پزشکی گناباد