اطلاعیه های مرکز رشد

برگزاری کارگاه ایده یابی و راه اندازی کسب و کارخلاقانه

با تلاش مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه ،کارگاه یک روزه "ایده یابی و راه اندازی کسب و کارخلاقانه" با حضورمدرس محترم: جناب آقای علیرضا جاوید عربشاهی  رئیس محترم مرکزرشد فناوری گناباد، چهارشنبه مورخ 24 آذر 95 ساعت 8 الی12صبح  برگزار می گردد. علاقه مندان جهت ثبت نام در این کارگاه می توانند از طریق وب سایت research.gmu.ac.ir  یا تماس با داخلی 159 اقدام نمایند.

برگزاری کارگاه مالکیت فکری و ثبت اختراع

با تلاش مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه، کارگاه مالکیت فکری و ثبت اختراع توسط متخصصین مدعو از شرکت تک ثبت مشهد در روز سه شنبه مورخ 25/08/95 ساعت 8 صبح برگزار می گردد. لطفاً جهت ثبت نام در این  کارگاه به سایت research.gmu.ac.ir مراجعه فرمایید یا با داخلی 159 تماس حاصل فرمایید.

کارگاه ايده تا بازار: اصول تدوين برنامه كاري برگزار می گردد

مركز رشد فناوري گياهان دارويي و تجهيزات پزشكي دانشگاه علوم پزشكي گناباد در نظر دارد جهت آشنايي پژوهشگران و اعضاي محترم هيئت علمي دانشگاه با پروسه تجاري سازي طرح هاي فناورانه و محصول محور، كارگاهي با عنوان"ايده تا بازار: اصول تدوين برنامه كاري (business plan)" را بمدت 6  ساعت (8 صبح الي14ظهر) در روز پنج شنبه مورخ 31/02/94 در محل سالن ابن سينا برگزار نمايد. علاقمندان مي توانند از طريق سامانه مديريت اطلاعات تحقيقاتي به آدرس research.gmu.ac.ir حداكثر تا تاريخ 29/02/94 اقدام به ثبت نام نمايند. در صورت بروز هرگونه سؤال و يا اشكالي مي توانيد با كارشناسان حوزه معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه (57225027 داخلي 153 و 159 ) تماس حاصل فرماييد.