اخبار مرکز رشد

کارگاه " آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان " به همت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار گردید

کارگاه " آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان " به همت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه، در تاریخ 15/12/1395 به مدت 6 ساعت ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه و هسته های فناور در محل  سالن ابن سینا حوزه پردیس دانشگاه برگزار گردید.
این کارگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید وخیر مقدم دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افتتاح شد، سپس مهندس بیگلری رئیس مرکز رشد فناوری سخنرانی در مورد پذیرش یک ایده فناورانه تا مرحله ثبت شرکت را بیان نمود. در ادامه مهندس عباس زاده (مدیر برنامه ریزی و نوآوری شرکت تک ثبت مشهد) مدرس کارگاه، بیان موضاتی از قبیل: آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان، حمایت های قانونی از شرکت های دانش بنیان،  بررسی فرم ها و فرآیند های اخذ تاییدیه دانش بنیان را تدریس نمود و در ادامه بحث گروهی و تبادل نظر صورت گرفت و کارگاه درساعت 14 پایان یافت.

IMG 0254

کارگاه "تجاری سازی فناوری" به همت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه برگزار گردید

کارگاه "تجاری سازی فناوری" به همت مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه، در تاریخ 1395/12/14IMG 0244 به مدت 6 ساعت ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه و هسته های فناور در محل سالن ابن سینا برگزار   گردید.

این کارگاه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید وخیر مقدم دکتر محمدپور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه افتتاح شد، سپس مهندس بیگلری رئیس مرکز رشد فناوری، ضمن معرفی مرکز رشد گزارش کوتاهی از اقدامات انجام شده را ارائه داد. در ادامه مهندس سعیدی (مدیر عامل شرکت تک ثبت مشهد) مدرس کارگاه، بیان موضاتی از قبیل: اهمیت و ضرورت تجاری سازی فناوری، روش های تجاری سازی فناوری و راهکارهای تجاری سازی فناوری را تدریس نمود و در ادامه بحث گروهی و تبادل نظر صورت گرفت و کارگاه درساعت 14 پایان یافت.

IMG 0248

با تلاش مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه ،کارگاه دو روزه با عنوان" تجاری سازی فناوری " و " آشنایی با قوانین شرکت های دانش بنیان " ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی  با حضور مدرسین محترم ازمرکز تحقیقات کارآفرین مشهد،  شنبه و یکشنبه مورخ 14 الی 15 اسفند ماه 1395 ساعت 8 الی12ظهر  برگزار می گردد. علاقه مندان جهت ثبت نام در این کارگاه می توانند از طریق وب سایت research.gmu.ac.ir  یا تماس با داخلی 159 اقدام نمایند.

ششمین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی

ششمین جلسه شورای مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی در سال1395 با حضور اعضاء محترم شورا درتاریخ 19/11/95 درمحل سالن ابن سینای دانشگاه برگزار گردید.

در این جلسه طرح های ذیل:
11. تهیه و ساخت مکمل های ورزشی و غذایی بهینه و نوآور در کیفیت و فرمول تحت نظارت وزارت بهداشت و درمان ، صاحب طرح : جناب آقای مهندس وحید نصیرزاده

2. دستگاه استراحت پا (داپ)، صاحب طرح : جناب آقای دکتر محمود رضا متقی شهری
 مطرح و پس از بحث و تبادل نظر مورد تصویب قرار گرفت. همچنین شایان ذکر است مقرر شد که هسته های فناور مذکور پس از عقد قرارداد جهت بهره مندی از حمایت های مرکز رشد دانشگاه در این مرکز مستقر گردند.

j1  j2