مشاوره پژوهشی

اسامی مشاوران پژوهشی در نیمسال اول سال تحصیلی 94-93

مشاوران پژوهشی دفتر مشاوره:
دکتر علیرضا محمدزاده
مهدی بصیری مقدم
مصطفی امیری
علی دلشاد
علی اکرامی
مجتبی ازقندی

معرفی دفتر مشاوره پژوهشی

این دفتر به منظور توانمند سازی پژوهشگران و علاقمندان به پژوهش تشکیل شده است و در زمینه انجام مشاوره های پژوهشی در حوزه های مختلف با کمک اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و کارشناسان متخصص در حوزه های مختلف فعالیت می نماید. کلیه پژوهشگران دانشگاه اعم از اساتید، کارکنان و دانشجویان می توانند با مشاوره به دفتر مشاوره پژوهشی واقع در معاونت تحقیقات و فنآوری دانشگاه در زمینه های مختلف پژوهشی مانند پروپوزال نویسی، مقاله نویسی، مشاوره های آماری، زبان و ... وقت مشاوره با متخصصین دریافت نمایند.
مسوول دفتر مشاوره پژوهشی دانشگاه: جواد کرامتی

لیست مشاوران پژوهشی دفتر مشاوره پژوهشی نیمسال اول سال تحصیلی 92-93

آقای دکتر علی عالمی: مشاوره آماری

خانم فاطمه دارابی: مشاوره در زمینه های پروپوزال نویسی- مقاله نویسی به زبان فارسی و جستجوی منابع