سئوالات رايج دانشجويان

پرسش و پاسخ هاي رايج دانشجويان
1 . آيا براي استفاده از خدمات مركز مشاوره بايد مبلغي بپردازم ؟
خير ، كليه خدمات مركز مشاوره دانشجويي خاص دانشجويان عزيز دانشگاه علوم پزشكي گناباد بوده و به طور رايگان ارائه مي شود.
2 . چگونه مي توانم مشاور را ملاقات كنم ؟
شما با تماس تلفني با شماره 57225553  - 0515  يا مراجعه حضوري به مركز مي توانيد براي مشاوره وقت گرفته و مراجعه نماييد.
3 . آيا جلسات مشاوره محرمانه است ؟
بله ، مهمترين اصل در مشاوره رازداري است . همه صحبت ها و مشكلات مراجعين با هر محتوا و مفهومي نزد مشاور محفوظ مانده و فقط در ارتباط با خود او به كار گرفته مي شود.
4 . آيا مركز مشاوره خدمات ديگري به جز مشاوره  به دانشجويان ارائه مي كند؟
بله ، در اين مركز ، علاوه بر ارائه مشاوره ،  خدمات متعدد ديگري نيز ارائه مي گردد. از جمله : برگزاري كارگاه هاي  مهارت هاي زندگي ، ارائه بروشورهاي آموزشي ويژه مسائل دانشجويان ، امانت كتاب در زمينه روانشناسي ، انجام آزمون هاي روانشناختي ، حل مشكلات رفاهي و اقتصادي ، مشاوره تلفني ، برگزاري سمينارهاي آموزشي در ارتباط با مسائل بهداشت روان دانشجويان ، خدمات روانپزشكي .
5 . در چه مواردي مي توان با متخصصين اين مركز به مشورت پرداخت ؟
اين موارد بسيار متنوع اند كه از ميان آنها مي توان عناوين زير را برشمرد :

اضطراب
• افسردگي