اطلاع رسانی آزمایشگاهی

طرح ساماندهی و صدور پروانه/مجوز الکترونیک آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو

در راستای راه اندازی و عملیاتی سازی سامانه مدیریت اطلاعات آزمایشگاهها و شبکه ملی آزمایشگاهی کنترل غذا ودارو ، ضروری است کلیه آزمایشگاههای کنترل غذا ودارو اعم از آزمایشگاههای دولتی و بخش خصوصی نسبت به ثبت اطلاعات مربوط به آزمایشگاه خود در طرح ساماندهی اطلاعات آزمایشگاههای کنترل غذا ودارو به آدرس اینترنتی fdlabnet.fda.gov.ir اقدام و پس از انجام فرآیند تایید اطلاعات ، نسبت به دریافت کد شناسایی و یا پروانه /مجوز الکترونیکی خود در شبکه ملی آزمایشگاهی سازمان غذا ودارو اقدام نمایند .جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک نمایید.

باقي مانده آنتي بيوتيك ها در  فرآورده هاي  غذايي
خطر وجود باقي مانده آنتي بيوتيكي در فرآورده هاي غذايي حاصل از دام وطيور
امروزه مصرف آنتي بيوتيكهاي متنوع در دامپزشكي براي درمان انواع بيماريهاي دامي بخصوص ورم پستان متداول است. اما دامداران بدون رعايت زمان لازم، شيرهاي مورد نظر را تحويل مراكز جمع آوري شير ويا كارخانجات مي دهند كه با توجه به اينكه اين شيرها در فرآورده هاي تخميري لبني نمي توانند استفاده شوند عمدتاً در توليد شير پاستوريزه و استريليزه خانوار و  مدرسه استفاده مي شوند.
عدم توجه به رعايت فاصله زماني لازم بين زمان استفاده از آنتي بيوتيك و تحويل شير دوشيده شده به مراكز جمع آوري و كارخانجات، مهمترين عامل در باقي ماندن آنتي بيوتيك در شير است.

ادامه مطلب...

آکریل آمید

آکریل آمید
مواد غذایی سرشار از کربوهیدرات نظیر فرآورده های غلات و سیب زمینی در مقایسه با مواد غذایی سرشار از پروتئین نظیر گوشت و ماهی حاوی آکریل آمید بیشتری هستند.

با توجه به اینکه تولیدآکریل آمید به طور عمده از مسیر قهوه ای شدن مایلارد و در دماهای بالا رخ می دهد.،بنابراین عواملی نظیر PH،رطوبت، ترکیبات ماده غذایی و دما بر تشکیل آن موثر هستند.زمينه سازتشكيل آكريل آميد  وجود قندهاي احياكننده  واسيد آمينه آسپاراژين است

ادامه مطلب...

 

برچسب انرژیهشدارهاي ايمني وخطرات مندرج بر روي برچسب گذاريهاي مواد ومحلولهاي شيميايي مورداستفاده درآزمايشگاه:
برچسب گذاري ساده ترين راه آشنايي با خطرات ناشي ازموادشيمييايي مورد استفاده مي باشد. قبل از استفاده از هر نوع ماده شيميايي حتماً به برچسب آن توجه نمائيد. مقابله باخطرات ناشي ازموادشيميايي وايمني كاربر با رعايت عبارات ايمني Sوتوجه جدي به عبارات خطرRمندرج دربرچسب گذاري محقق مي گردد.

ادامه مطلب...

زیر مجموعه ها