اخبار و اطلاعیه ها - ستاد شاهد و ایثارگر

سالروز شهادت شهید حسین خرازی

امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه  درهشتم اسفند ماه به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین خرازی فرمانده دلاور لشکر 14 امام حسین (ع) وعلمدار جبهه های دفاع مقدس  با اهدای کتابچه مجموعه خاطرات حسین خرازی دربین کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه یاد ونام این شهید بزرگوار را گرامی داشت.

اطلاعیه کلاس های زبان و پروپزال

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد وایثارگر: کلاس مکالمه زبان انگلیسی وکارگاه پروپزال نویسی برگزار می گردد. علاقمندان جهت اطلاع بیشتر وثبت نام تا تاریخ 1395/07/25 به دفتر امور دانشجویان شاهد وایثارگر واقع در معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

برگزاری کلاس آموزش مکالمه انگلیسی و آموزش پروپزال نویسی

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهدوایثارگر

کلاس آموزش مکالمه انگلیسی  و آموزش پروپزال نویسی برگزار می گردد دانشجویان عزیزمی توانند جهت ثبت نام  تا تاریخ 2/2/95 به ستاد شاهد دانشگاه مراجعه نمایند.

گزارش ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در سال تحصیلی 1394

فایل گزارش

گزارش جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگر

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود شاهد وایثارگر دانشگاه علوم پزشکی گناباد در روز سه شنبه 14/7/94 ساعت 12 در محل سالن ابن سینا دانشکده پزشکی باحضور مسئولین دانشگاه وبنیاد شهید برگزار گردید.
جناب آقای ایرانی مدیر محترم امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه ابتدا درباره آیین نامه های ستاد شاهد توضیحات لازم را ارائه نمودند. درادامه از دانشجویان خواسته شد تادر برنامه های آموزشی وغیر آموزشی ، کلاس های فوق برنامه وبرنامه های فرهنگی ،اردوها و... شرکت نموده وبرای هرگونه مشکل ویا مشاوره  می توانند به ستاد شاهد وایثارگر دانشگاه مراجعه نمایند.
در ادامه ریاست محترم بنیاد شهید جناب آقای حامد زاده ضمن تبریک به دانشجویان به مناسبت آغاز دوران دانشجویی وشروع مرحله جدید از زندگی آنان افزودند شما دانشجویان شاهد وایثارگر باید علاوه بر پرچم ایران پرچم ایثارگری را هم بالا ببرید  ایشان افزودکه پدران شما کسانی بودند که درزمانی از همه چیزشان گذشتند این اقتدار امروز کشور از دستاوردهای فداکاریهای شهدا وایثارگران ماست.
 ودر ادامه مدیر محترم آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر افشارنیا با این جمله صحبت های خودراآغاز نمودند: دین آنچنان را آنچنان تر می کند.
وی افزودند اگر کسی خوب باشد ودیندار باشد این دین اورا خوب تر می کند واگر بد باشد بدتر می شود مثل خوارج ، چون انسانهایی که دیندارند وبد می شوند پشتوانه ای بنام دین دارند ومی توانند از آن استفاده کنند پس مسئولیت شما بیشتر است شما علاوه بر دانشجو بودن بحث دیگری را یدک می کشید که باید پاسخگو باشید دانشجویان شاهد وایثارگر ما خوبند اما معنویتشان ،علمشان باید ازدیگران بهترشان کند بااین دید درس بخوانید.

دانلود تصاویر