اخبار و اطلاعیه ها - ستاد شاهد و ایثارگر

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد وایثارگر

شرایط انتخاب دانشجوی نمونه شاهد وایثارگربه شرح زیر می باشد

1-      داشتن معدل بالای 15

2-      دانشجوی ترم سوم به بعد (  رشته پزشکی بعد از آزمون جامع)

3-      داشتن رتبه های فرهنگی ،هنری ،ورزشی وقرانی

4-      داشتن مقاله یا طرح تحقیقاتی

دانشجویانی که شرایط  مربوطه را دارند جهت تکمیل فرم به ستاد شاهد مراجعه یا فرم ها را از فایل پیوستی دانلود وتکمیل شده آن را تا تاریخ 96/9/8 به ستاد شاهد تحویل نمایند

دانلود فایل

مسابقه کتابخوانی

فرصتی برای مطالعه

ستاد شاهد دانشگاه در نظر دارد با هدف آشنایی بیشتر شما عزیزان با زندگی شهدا از کتاب دیدار با ملائک ( زندگی نامه وخاطرات دانشجوی شهید جلیل ملک پور ) مسابقه کتابخوانی در بیستم آذر ماه برگزار نماید

از علاقمندان دعوت می گردد جهت تهیه کتاب به امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه مراجعه فرمایند.

ادامه مطلب...

کلاس درک مطلب زبان

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد وایثارگر

کلاس درک مطلب زبان انگلیسی  ویژه دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه  ( در صورت به حد نصاب رسیدن) برگزار می گردد

علاقمندان می توانند تا مورخ یک آذر ماه 96 جهت ثبت نام به ستاد شاهد دانشگاه مراجعه فرمایند.

Untitled 1 copy

سالروز شهادت شهید حسین خرازی

امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه  درهشتم اسفند ماه به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید حاج حسین خرازی فرمانده دلاور لشکر 14 امام حسین (ع) وعلمدار جبهه های دفاع مقدس  با اهدای کتابچه مجموعه خاطرات حسین خرازی دربین کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه یاد ونام این شهید بزرگوار را گرامی داشت.

اطلاعیه کلاس های زبان و پروپزال

قابل توجه دانشجویان عزیز شاهد وایثارگر: کلاس مکالمه زبان انگلیسی وکارگاه پروپزال نویسی برگزار می گردد. علاقمندان جهت اطلاع بیشتر وثبت نام تا تاریخ 1395/07/25 به دفتر امور دانشجویان شاهد وایثارگر واقع در معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.