معرفی دفتر همکاری های دانشگاه با صنعت دانشگاه

دفتر همکاری های دانشگاه و صنعت

دفتر همکاری های دانشگاه و صنعت ، همان گونه كه ازنام آن پیداست ، در راستاي ارتقا همکاری های چندجانبه بین دانشگاه علوم پزشکی گناباد و صنايع مختلف، به ویژه صنايع منطقه و هم چنین ارگان ها و سازمان ها و ادارات اجرایی و سایر موسسات آموزشی آغاز به کار نموده است. این دفتر به عنوان واحد سياست‌گزار و تسهيل‌كننده در دانشگاه و به عنوان واحد مشورتي و هدايت‌گرا براي صنايع تعریف می شود . با توجه به نوپا بودن این دفتر، اقدامات اولیه در جهت برنامه ریزی، سازماندهی، جلب همکاری، اطلاع رسانی و... بوده است که از جمله می توان به فعالیت های زیر اشاره نمود:

• تدوین برنامه راهبردی و عملیاتی دفتر
  • تدوين شيوه نامه همكاري دانشگاه با ساير موسسات و صنایع
  • تهیه بانک اطلاعات توانایی های اعضای هیات علمی دانشگاه
  • تهیه فهرست تجهیزات و امکانات
  • برگزاری جلسات با مسئولین دانشگاه، اعضای هیات علمی و اطلاع رسانی در این زمینه
  • تدوین ساختار مناسب تشکیلاتی برای دفتر همکاری های دانشگاه و صنعت
  • تدوین برنامه ترویج ارتباط با دانشگاه در صنایع
  • اطلاع رسانی در باره ارتباط دانشگاه و صنعت برای دانشجویان

امید است علاوه بر فعاليت هاي جاري ، اين دفتر با برگزاری مستمر نشست های تخصصی، مشكلات صنعت را در حوزه هاي مختلفي نظير عدم اعتماد به دانشگاه و مشكلات پژوهشگران دانشگاه را در زمینه های مختلفي مانند انگيزش، توانمندي، حمايت های قانوني، مشكلات مديريتي در حوزه‌هاي مديريت، ساختارها، ‌نيروي انساني و قوانين بررسي کرده و راهكارهاي مناسب جهت اجرا در سطح دانشگاه، شهرستان و منطقه پيشنهاد نمايد.

جهت دانلود معرفی دفتر ارتباط با صنعت اینجا را کلیک نمایید