معرفي کتابخانه مرکزی :
كتابخانه مركزي دانشگاه علوم پزشكي گناباد در سال 1365 همزمان با تاسيس دانشگاه فعاليت خود را آغاز نمود و کلیه امور ذیل شامل :
   تهیه و گردآوری منابع اطلاعاتی
   سازماندهی و آماده سازی منابع
   و اشاعه دانش را بر عهده دارد.
اکنون کتابخانه داراي مجموعه اي غنی شامل :
1.       كتاب : 51933 نسخه (فارسی و لاتین) با 22180 عنوان.
2.       محصولات الکترونیکی اشتراکی( ژورنالها، کتب، تصاویر، و ....) : 6109 عنوان.
3.       کتب الکترونیکی: 5460 عنوان.
4.       نشريات چاپي فارسي دانشگاهي : 160 عنوان.
5.       طرحهاي تحقيقاتي و پایان نامه : 400 عنوان.
6.       CDهاي آموزشي : 2130 حلقه.
می باشد. کتابخانه در راستای اهداف و خدمات خود دارای بخشهایی در 4 طبقه ی مجزا، از جمله :
طبقه 1- : مخزن بسته (راکد).
طبقه همکف :بخش ژورنال ،سالنهای مطالعه نشریات (خواهران و برادران)، بخش آماده سازی، بخش سفارشات و استنساخ دیجیتالی، صحافی و تکثیر، آرشیو ژورنال و روزنامه.
طبقه اول :بخش مخزن و گردش کتاب، سالنهای مطالعه خواهران و برادران.
طبقه دوم :مدیریت پایگاه عرضه اطلاعات پزشکی، بخش خدمات فنی، بخش دیداری و شنیداری و بانک های اطلاعاتی، موزه مفاخر و مرکز اسناد، بخش دریافت و ضبط برنامه های ماهواره ای، تالار محققان خواهران و برادران ، اتاق سرور.
می باشد که در ساعات کاری خود (همه روزه به غیر از ایام تعطیل از ساعت 30 : 7 الی 18) آماده خدمت به مراجعین است.
سیستم نرم افزاري كتابخانه " پارس آذرخش " و رده بندي منابع بر اساس " NLM & LC " است .
با اميد به اينكه در آينده ای نزديك ، اين کتابخانه بتواند خدمات بیشتر و شايسته تری را ارائه نمايد.