کتب چاپ شده

تالیف و ترجمه

دکتر علی محمدپور
 1 - تأليف‌: پرستاري‌ باليني‌ در آزمايشهاي‌ تشخيص‌ طبي‌ - گناباد - نشر مرنديز، 1375
 2 - ترجمه‌:‌ سوختگيها، مراقبت‌ و درمان‌، مشهد، انتشارات‌ استان‌ قدس‌ رضوي‌ (شركت‌ به‌ نشر) 1379
 3 - تأليف‌: لاله‌هاي‌ كوير(يادواره شهداي روحاني و دانشجوي گناباد)، مشهد: نشر شاملو 1379.
4- ترجمه و گردآوری : اصول و روشهای تکامل مفهوم، تهران: انتشارات بشری، 1385.

دکتر مهدی مشکی
1-    علی دلشاد، مهدی مشکی، علیرضا مسلم، محمد صفایی. طلاق (آسیب شناسی، عوامل مؤثر و راهکارها). مشهد: نشر آذرجم به سفارش مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشكي گناباد، 1390.
2-    مهدی مشکی، فهیمه ستاری. پاتولوژی جغرافیایی ایران. در مرحله ارزیابی و تایید.

عباسعلی عباس نژاد
1ـ ترجمه كتاب داروهاي بيهوشي وريدي ( سوتا اميگوي )
2- تدوين كتاب اختصارات كاربردي در علوم پزشكي
3ـ تأليف بوكلت دانستنيهاي بيهوشي براي بيماران
4- تأليف كتاب مجموعه سوالات بیهوشی
5- تدوين جزوه واژه شناسي بيهوشي و اتاق عمل

خيزران میری
•    ميري، خيزران. آموزشي، زهرا. كتابچه آموزشي بيماران همودياليز. ويراستار علمي( فزرانه حسن زاده). انتشارات: يارآشنا با همكاري حكيم هيدجي. مشهد، چاپ اول 1389. (چاپ شده)
•    رحيم، حسين. اعتضادي، تکتم. ميري، خيزران. واقعيت هاي سرطان . انتشارات دانشگاه علوم پزشکي مشهد. چاپ زمستان 1390. ( دردست چاپ)
•    ملك زاده، جواد. كشافي، محمد باقر. ‌ميري، خيزران. احمدي سليماني،‌ سيد محمد. ترجمه كتاب خدمات اورژانس پزشكي (EMS System)، 2008( دردست چاپ)

حسین عجم
تالیف کتاب اصول کاربردی حمل و انتقال مصدومین و بیماران(در مرحله داوری)

سارا شیردل زاده
محمود اصغری، کلثوم دلدار، سارا شیردل زاده، بانک سوالات کارشناسی ارشد پرستاری ویژه نوزادان، چاپ اول 1389

سید حسین ناظمی
1 – مراقبت در اتاق بهبودی ( ریکاوری )
2 – Text book of Anesthesia .Graham smith

هدایت الله شمس
محبی سیامک، مطلبی محمد، هدایت الله شمس ( راهنمای مراقبت از پاها در افراد مبتلا به دیابت) بوکلت آموزشی 1386

دکتر شهلا خسروان
1-  مبانی فلسفی پرستاری ( منتشر شده سال 1388 )

طاهره بلوچی بیدختی
بلک جویس. اختلالات عروقی. مشهد: انتشارات یارآشنا، 1390.