ثبت نام مجدد وام تحصیلی و مسکن نیمسال اول97-96

احتراماً نظر به افزایش اعتبار  وام تحصيلي و مسكن بدینوسیله به اطلاع دانشجویانی که در نیمسال اول  97-96   متقاضی وام هاي مذکور بوده  و نيمسال قبل ثبت نام نكرده اند می رساند  :
1-مهلت ثبت نام از تاریخ 18/7/96 لغایت 30/7/96 می باشد.
2- از طریق ورود به سایت دانشگاه علوم پزشکی گناباد←معاونت دانشجویی← لینک پورتال تسهیلات صندوق رفاه یا آدرس اینترنتی Portal.srd.ir/login.aspx?univ=151 ثبت نام امکان پذیر است.
3-نام کاربری(شماره دانشجویی) و رمز عبور(کد ملی)می باشد.
4- به وام های مربوطه کارمزد 4 درصد تعلق می گیرد .
5-وام مسکن صرفاً شامل دانشجویانی که در بیرون از خوابگاهها سکونت دارند می شود.
6-متقاضیان وام مسکن می بایست کپی قولنامه خود را به امور وام و رفاه دانشجویان تحویل دهند.(کپی قولنامه هر نیمسال مختص همان نیمسال می باشد)
6-برای کارمندان پرداخت وام های مربوطه ممنوع می باشد.
7-به دانشجویان ترم اول وام های مذکور تعلق نمی گیرد.
8- اولویت با دانشجویانی که زودتر ثبت نام نمایند خواهد بود.
9-برای متقاضیان داشتن شماره حساب بانک تجارت شعبه مرکزی گناباد الزامی می باشد(کسانی که قبلاً ثبت نام کرده و شماره حساب ارائه ننموده اند در صورت نیاوردن شماره حساب از لیست وام حذف خواهند شد.)                                                                                         امور وام و رفاه دانشجویان